pátek 6. dubna 2018

2018-04-06 36 let od maturity Pálava

Tak snad několik srdceryvných poznámek a informací, ke kterým jsem byl vyprovokován:

Ještě během přípravy srazu na Spolužácích jste se na mě mnozí z vás obraceli s dotazy kategorie B typu, proč jede či nejede dotyčný spolužák/spolužačka apod.), místo abyste to vyjádřili na webu, kde byl příslušný diskuzní prostor.
K další diskuzi tedy prosím využijte komentáře zde pod tímto článkem nikoliv mě. Mám dost starostí s vlastní přípravou. Navíc skupina osob, která na naše společné akce opakovaně jezdí se již celkem vyprofilovala, a ty ostatní, pokud je zrovna neklátí nemoci, stejně nezlákáte, dokud sami nepřijdou na to, že setkání či výlet se spolužáky ze střední pravděpodobně patří k tomu nejnej...., co ještě můžeme zažít. Mé zkušenosti získané od starších generací jsou o tom, že na to přijdou, až když už je pozdě.

Sraz se koná ve dnech 11. - 13. května 2018, a to v Klentnici na Pálavě, kde máme zajištěno 2x ubytování a v sobotu večer degustaci s výkladem a občestvením.
Logicky to bude zejména o víně a o turistice - doporučuji samostudium mapy Pálavy a návrhy zde do komentářů.
S ubytováním je tentokrát značný problém, v okolí jsou 12. května tři významné vinařšké akce, takže pokud se někdo chcete ještě zúčastnit, mám prakticky jedno volné místo po Áje (tak teď už ani to ne), další už by zřejmě byli v jiném ubytovacím zařízení pokud vůbec.
Doprava v pátek via ČD, z Břeclavi pak autobusem. Auto je možné, ale z podstaty akce nepříliš žádoucí.

Záloha na ubytování 500,-Kč do 11. dubna 2018, účet č.: 3367298329/0800 VS: 125 nebo hotově mně.

Aktuálně jsou přihlášeni:
Libor, Honzové S. a C., Jarda B., Ivana s Dušanem, Vlaďka, Jana P., Mirek B. a ze IV.B Lenka P. a snad i Mirek V. (asi se jim s námi na horách opravdu líbilo).
Je je je nás jedenáct ..... jak zpíval už Milan Chladil.
A je plno, další příhlášený snad přistýlka či jiný objekt.
Dvanáctý je Zdeněk - přistýlka ho asi nemine.

Další informace a postřehy i od vás posléze zde v komentářích.

Žádné komentáře:

Okomentovat